Stafier Solar Systems

innovatie in solar solutions

 

Stafier Solar Systems innoveert, adviseert en produceert slimme solar solutions; producten om zonne-energie in en rond huizen en gebouwen te kunnen gebruiken zodat de energietransitie in de bouw gerealiseerd kan worden.

Duurzame oplossingen voor de bouwsector

Met technisch superieure producten dragen wij bij aan het mogelijk maken van de energietransitie door duurzame oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die door de bouwsector geïmplementeerd kunnen worden. Als dochteronderneming van Stafier International, een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van dakpannen en al haar toepassingen, hebben wij veel kennis en ervaring met dakproducten.

PV- en BiPV-modules

Sinds 2002 richt Stafier Solar Systems zich op het ontwikkelen van innoverende oplossingen met zonne-energie. Hiervoor ontwikkelen we PV-modules (zonnepanelen) en BiPV-modules (Building Integrated Photovoltaics; dakgeïntegreerde zonnepanelen) die passen bij de constructie en wensen van de klant in zowel individuele als grootschalige bouwprojecten.

Totaaloplossing met technisch superieure solar solutions

Dankzij onze internationale samenwerking met multinationals, hogescholen, universiteiten en onderzoeksinstituten zijn onze solar solutions technisch superieur. Wij bieden een totaaloplossing waarbij de panelen:

• de dakfunctie behouden door een wind- en waterdicht dak te garanderen,
• solide zijn zodat ze bestand zijn tegen vrijwel alle weersomstandigheden, gelijk aan dakpannen,
• een maximaal rendement genereren omdat ze natuurlijk ventileren waarmee het rendementsverlies door oververhitting wordt tegengegaan en
• visueel aantrekkelijk zijn doordat ze in elke toepassing een mooi geheel vormen met het dak.

Optimaal partnerschap en maatwerk

De producten en oplossingen zijn innovatief en duurzaam maar vooral ook gericht op de behoefte van de klant. Optimaal partnerschap en maatwerk is voor ons de standaard. Zo tonen we al in een vroeg stadium onze concepten en ontwerpen zodat het uiteindelijke ontwerp optimaal integreert in uw ontwerp, voldoet aan de wens en passend is bij de gewenste constructie.

R&D en productie in Nederland

Stafier Solar Systems is gevestigd in Zevenaar, Nederland. Hier ontwikkelen we innovatieve solarproducten in onze eigen R&D-afdeling, in samenwerking met instituten zoals het ECN en SEAC, met wereldwijd opererende partners zoals dakpanproducent Monier en met de R&D-afdelingen van grote multinationals wereldwijd. Alle PV- en BiPV-modules produceren we op onze eigen locatie. Wij leveren enkel producten van de hoogste kwaliteit. Om dit te waarborgen is ons management- en kwaliteitssysteem ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd. Het arbozorgsysteem is OHSAS-18001 gecertificeerd.

Meer weten of samenwerken?

Wilt u meer weten over onze innovatieve solar solutions of wilt u met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

© 2018 Stafier Solar Systems B.V. All rights reserved.