Solar solutions

voor de bouw

 

Solar solutions zijn noodzakelijk voor de energietransitie en zonne-energie biedt volop mogelijkheden om het energieverbruik in panden duurzaam te maken. Stafier Solar Systems ontwikkelt, produceert, adviseert en levert deze innovatieve, technisch-superieure oplossingen waarbij zonlicht de onuitputtelijke bron van energie is.

Op maat gemaakte solar solutions

Met op maat gemaakte solarproducten is Stafier de partner voor architecten, ontwikkelaars en bouwers. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie kunnen deze solar solutions gemakkelijk geïntegreerd worden dankzij de flexibele standaard. Ongeacht het gebouw of de fase van de bouw, Stafier biedt u de beste kwaliteit in solarinnovatie.

BiPV – Dakgeïntegreerde zonnepanelen

De BiPV-modules, dakgeïntegreerde zonnepanelen, zijn zo’n volledig geïntegreerde oplossing van hoge kwaliteit. Hiermee creëren we voor elk project een passende oplossing. De zonnepanelen zijn als full-roof te plaatsen of gecombineerd met de dakpannen waar ze naadloos in overgaan. Hoe de panelen ook geplaatst worden, ze vormen altijd een onderdeel van het dak en behouden ook de primaire dakfunctie; het wind- en waterdicht houden van het huis. De BiPV-modules kunnen als geïntegreerde oplossing verwerkt worden in elke bouwconstructie of als een complete dakoplossing zoals het Stafier Plusdak®.

Hoge performance, bouwkundig sterk en esthetisch

Voor de ontwikkeling van de zonnepanelen werkt Stafier nauw samen met internationale partners en laat ze uitvoerig testen bij diverse multinationals. Hiermee is een PV, zonnepaneel, ontwikkeld dat zowel qua performance (in kWh) en bouwkunde voldoet aan de hoogste eisen. Doordat de panelen in het dak geïntegreerd worden, zijn ze bovendien van grote esthetische waarde.

Stafier Solar: voor geïntegreerde, duurzame oplossingen met zonne-energie

Voor elk gebouw en elk huis ontwikkelen en produceren wij de beste solar solutions. Samen met de klant bepalen we de mogelijkheden en ontwikkelen een concept dat getest en beoordeeld wordt op constructie, performance en innovatieve eigenschappen. Heeft u ook een bouwproject waarbij u een geïntegreerde duurzame oplossing zoekt voor de energielevering? Schakel dan Stafier in.

© 2018 Stafier Solar Systems B.V. All rights reserved.